Arriba la Festa Major de Sant Miquel 2024

Dissabte, 14 de setembre de 2024

Del 20 de setembre a 29 de setembre.

La Festa Major de Sant Miquel 2024 compta amb un total de 35 d’actes per a totes les edats, entre els quals alguns de tradicionals com la botifarrada, la xocolatada, el mercat rural, el cercavila, el programa especial d’Ona Jove, el lliurament de premis i inauguració de l’exposició del Premi Sant Miquel de Fotografia, el sopar de cabàs,  el ball d’orquestra amb la Tribut FM i la sessió de DJ amb Hans Miller. El pregó 2024 anirà a càrrec dels nostres gegants, en Vallis i la Sai, que en enguany estan d’aniversari. També podrem gaudir de la batucada dels Valltocats i de l’espectacle làser de fi de festa a la plaça del Casal.

La Survival Zombie arriba a la seva 10a edició com una de les activitats més consolidades per al jovent, que també podrà gaudir de la Nit Jove amb Wateke On Tour 2024, el cinema a la fresca i la Fluor Party. Cal destacar que comptarem amb dos punts liles per a reforçar la seguretat i el respecte de la festa.

Els més petits podran gaudir del parc de jocs infantils, l’espai nadons, l’espectacle “Dans” i un espectacle de circ. I comptarem amb vàries competicions esportives: la Vallcup de futbol, el 3x3 de bàsquet, el campionat de petanca i el torneig d’escacs.

Ràdio Municipal de Vallromanes celebra els seus 20 anys en antena amb una gala especial, amenitzada per la Senior’s Jazz Band del Taller de Músics, al teatre del Casal de Cultura amb la presència dels col·laboradors i col·laboradores que han fet possible la seva programació des del 2004.

Un any més, l’Ajuntament vol agrair la col·laboració de les entitats locals que s’hi han sumat organitzant activitats com els concerts de Gòspel i el de la Coral de Vallromanes. Aquest 2024 s’ha reactivat la Comissió de Festes que, juntament amb les entitats locals, participen en l’organització de les activitats. Des de l’Ajuntament es vol agrair a tots ells i als veïns i veïnes que, de manera desinteressada, donen suport als actes.

Pots consultar el programa íntegre aquí.

Darrera actualització: 14.09.2024 | 18:35